BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Actueel

Wij zoeken talent

We zoeken projectleiders, bouwkundig ingenieurs en kostendeskundigen. Ben of ken jij iemand die past bij SBM?

Lees verder ›

Preventieve aanpassingen balkons

Vanuit overheidswege is op 1 januari 2016 een gewijzigd Bouwbesluit van kracht, waardoor eigenaren van galerij- en portiekflats verplicht zijn om een constructief onderzoek te laten uitvoeren.

Lees verder ›

Modernisering Het Twentehuis te Enschede

In het Twentehuis in Enschede is de Regio Twente gevestigd. Regio Twente is het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten met een verzorgingsgebied van ruim 626.000 inwoners. Voor én met hen vervult ze werkzaamheden op een heel breed gebied: economische zaken, volksgezondheid, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, recreatie en toerisme en vrijetijdseconomie.

Lees verder ›

Algemeen - MJOP in breder perspectief

Een Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) is hét middel om inzicht te verschaffen in de onderhoudsactiviteiten die uitgevoerd dienen te worden en in welk tijdsbestek dit moet gebeuren. Maar naast de technische invalshoek gebruiken wij de data uit de MJOP’s ook voor bedrijfskundige vraagstukken. We richten ons hiermee op de MJOP vanuit een breder perspectief.

Lees verder ›

Algemeen - Ontwikkelingen rondom de Warmtewet

Na jarenlang onderwerp van discussie te zijn geweest is sinds 1 januari 2014 de Warmtewet van kracht. Het doel van de Warmtewet is het beschermen van consumenten en (klein) zakelijke afnemers die zijn aangesloten op een collectieve warmtevoorziening.

Lees verder ›

Lang zult u wonen!

De campagne ‘Lang zult u wonen’ is gericht op het levensloopbestendig maken van bestaande woningen, zodat men er langer kan blijven wonen.

Lees verder ›

De MJOP voorbij

Actieve sturing voor efficiënt en effectief beheer en onderhoud. Een meerjaren onderhoudsplanning gebaseerd op de NEN 2767 is een bewezen en veel gebruikte methode voor het vaststellen van de conditie van het gebouw, het voorspellen van de onderhoudskosten en het plannen van werkzaamheden.

Lees verder ›

SBM geeft college bij Saxion, Enschede

Voor het tweede achtereenvolgende jaar verzorgt SBM gastcolleges bouwprojectmanagement voor studenten van de faculteit Business, Building & Technology (BBT) aan de Saxion Hogeschool te Enschede.

Lees verder ›

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring