BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Bouwkostenadvies bij circulair en duurzaam project

Verduurzaming en modernisering 72 appartementen Middelweg Zwolle

Woningcorporatie deltaWonen verhuurt en onderhoudt zo'n 15.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek. Aan de Middelweg liet deltaWonen drie portiekflats met 60 appartementen en 12 garageboxen verduurzamen en moderniseren tot 72 energiezuinige appartementen. Het project werd in opdracht van deltaWonen gerealiseerd door TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, daarin bijgestaan door leerlingen van het Deltion College.

SBM Bouw- en vastgoedmanagers heeft het bouwkostenmanagement verzorgd. Als onafhankelijk adviesbureau hebben wij de begrotingen geanalyseerd en voorstellen gedaan ter optimalisatie van het plan. Het kostenadvies heeft uiteindelijk een flinke bijdrage geleverd aan het afronden van het plan binnen de gestelde financiële kaders.

Bekijk ook de video van deltaWonen over dit project.

 

Huisvesting van waarde
Binnen het plan was circulariteit en duurzaamheid van groots belang. In plaats van te slopen, is er voor gekozen om de woningen te moderniseren én verduurzamen. De keuze om te renoveren of om nieuw te bouwen wordt steeds minder vaak enkel op technisch-financiële grond gemaakt. En door meer indicatoren mee te nemen in het besluit, krijgt huisvesting meer waarde. En dat is een proces dat SBM voorstaat

Heeft u vragen over bouwkostenadvies? Neem dan contact op met Jordy. Met al onze collega’s vanuit 360Vastgoed zijn wij in staat om te adviseren over én invulling te geven aan uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. 


Jordy Derksen

kostendeskundige

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2021 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring