BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Bouwteamselecties voor verduurzaamingsopgave

Woonzorg Nederland werkt aan de verduurzaming van haar vastgoedportefeuille.

Woonzorg Nederland is een woningbouwcorporatie en biedt passende ruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd willen wonen. Zij staat voor de opgave om de vastgoedportefeuille te opwaarderen naar een gemiddelde energielabel B; daarvoor is het van belang om te investeren in renovatie van vastgoed. Tevens investeert zij in nieuwbouw van vastgoed.

Als gevolg van deze organisatiedoelstellingen was zij op zoek naar bouwteampartners voor het verduurzamen gecombineerd met groot onderhoud van 383 wooneenheden en de nieuwbouw van 75 zorgeenheden van drie van haar projecten in Soest, Huizen en Ameide. SBM heeft Woonzorg Nederland geadviseerd en begeleid in dit proces, waarbij geselecteerd is op basis van kwantitatieve criteria (fictieve prijsaanbieding op basis van de staartselectiemethode) en kwalitatieve criteria (gunnen op waarde waaronder planvisie en aanpak).

Bij deze door SBM ontwikkelde methodiek, afgestemd op het organisatiebeleid van Woonzorg Nederland, waren inschrijvers in staat relatief snel en eenvoudig een onderscheidende aanbieding te doen. De combinatie van deze kwantitatieve en kwalitatieve uitwerkingen hebben geleid tot de inschrijvers met de beste prijskwaliteitverhouding en daarmee de ‘winnaar’ van de selectieprocedure.

Het project staat nu voor de volgende fase, waarbij SBM het bouwkostenadvies verzorgd. Meer informatie over de dienstverlening van SBM? Neem dan contact met ons op!


Barry Huitink

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2021 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring