BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Deelnemer bij Pioneering - samen vernieuwen we de bouw

Zo'n 120 bedrijven en instellingen werken actief samen aan de vernieuwing van de bouw en onderwerpen als de energietransitie.

360Vastgoed is deelnemer geworden bij Stichting Pioneering. De kracht van Pioneering is dat ondernemers, kennisinstellingen, overheid èn opdrachtgevers met elkaar samenwerken. Zo'n 120 bedrijven en instellingen werken actief samen in tien verschillende projectgroepen, de ''werkplaatsen" van Stichting Pioneering. De deelnemende partijen delen hun kennis in verschillende business cases en ontwikkelen samen nieuwe werkwijzen en producten.

Pioneering is hèt platform van kennis delen en ontwikkelen voor alle partijen in Overijssel en Gelderland, zodat nieuwe methodieken leiden tot een sterke marktpositie van de Oost-Nederlandse bouwsector. Samen met Pioneering leveren we een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken door het uitvoeren van diverse innovatieprogramma's en activiteiten.

De bouw is economisch gezien een belangrijke sector voor Oost-Nederland. Een aanzienlijk deel van de beroepsbevolking is direct of indirect werkzaam in de bouw. De marktpositie van de bouw wordt in deze regio door veel factoren beïnvloed. Klimaatveranderingen vragen om bewuster gebruik van grondstoffen en het aanboren van schone energiebronnen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op maar wat kunnen of moeten we er mee?

SBM maakt onderdeel uit van 360Vastgoed. Ben je benieuwd naar de visie van 360Vastgoed op duurzaam ontwikkelen? Lees dan hier verder.


Tim de Veen

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2021 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring