BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

EMM International vestigt zich op Hessenpoort in Zwolle

EMM International vestigt zich per 1 oktober op bedrijventerrein Hessenpoort te Zwolle. Op een kavel van ruim een hectare komt een modern logistiek centrum, inclusief kantoorruimte en het knowledge & experience centre. De bouw is reeds gestart.

EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Non-paint wil zeggen alle producten die nodig zijn voor de voorbehandeling van oppervlaktes ten behoeve van het lakken/verven en het proces van het opbrengen van de lakken/verf. EMM heeft haar hoofdvestiging in Nederland, exporteert naar meer dan 70 landen, beschikt over eigen vestigingen in vele landen en werkt samen op basis van joint ventures.
Het moderne bedrijfspand bestaat uit circa 5.000 m² warehouse en circa 1.000 m² kantoorruimte en in de toekomst zijn er nog verdere uitbreidingsmogelijkheden op de naastgelegen kavel. Met deze nieuwbouw kan EMM haar structurele groei continueren alsmede logistieke processen verder optimaliseren.

Project

In opdracht van EMM International B.V. heeft SBM in samenwerking met Boers&Lem Vastgoedconsultants, Nieuw Nederland Architecten en Bordewijk De Adviseurs installatietechniek en bouwfysica het centrum ontwikkeld. Aan de Stegge B.V. heeft het project binnen 8 maanden gerealiseerd. Klik hier voor de timelapse.

Dienstverlening SBM

  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Projectmanagement
  • Kostenmanagement
  • Prijs- en contractvorming
  • Toezicht (bouwkundig en installaties)

Wilt u meer informatie over dit project of over onze dienstverlening neem dan nu contact op.


Jeroen Huiskes

Adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring