BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Expertise 360Vastgoed ingezet voor Saxion studenten

Bij de module Vastgoedmanagement & Communicatie verzorgt collega Matthijn colleges over vastgoedmanagement.

Al jaren werken Saxion en 360Vastgoed samen om onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Komend kwartiel staat de geïntegreerde module Vastgoedmanagement & Communicatie op het programma voor studenten van de opleiding Bouwtechnische bedrijfskunde. Samen met Marthe Wassink (organisatieadvies) en woningcorporatie Beter Wonen, hebben we een uitdagende casus voorbereid. Als introductie van de colleges hebben we onderstaand filmpje voorbereid.

Collega Matthijn Aerts geeft jaarlijks met veel enthousiasme de colleges namens 360Vastgoed. Naast colleges Vastgoedmanagement in het 2e kwartiel, geeft Matthijn ook colleges Bouwprojectmanagement in het 3e kwartiel. "Het blijft iedere keer een win-win situatie. Ik vind het erg leuk om kennis over te dragen aan de nieuwe generatie vastgoedprofessionals. Maar we hebben ook genoeg te halen: studenten zijn niet gehinderd door een standaard aanpak. Ze komen vaak met creatieve oplossingen en dat levert mooie dialogen op. Juist deze dialogen worden gestimuleerd en leren we van elkaar!"

Benieuwd wat we vanuit 360Vastgoed voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil jij volgend jaar een casus inbrengen bij Saxion? Matthijn vertelt je er graag meer over!


Matthijn Aerts

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2022 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring