BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Herhuisvesting kantoorwerkplekken laboratorium Leeuwarden

Doelmatige herhuisvesting kantoorwerkplekken laboratorium Vitens Leeuwarden

Aanleiding & achtergrond
• Vitens wil flexibel werken mogelijk maken voor haar medewerkers. Dit jaar staat de kantooromgeving van het Laboratorium in Leeuwarden op de planning.

Project
• De huidige kantoorwerkplekken in het laboratorium in Leeuwarden zijn te veel verspreid over het gebouw en voldoen niet meer aan de huidige wijze van werken.
• Per afdeling en functiegroep van het laboratorium is een goede differentiatie aangebracht in de behoeften en benodigde voorzieningen, teneinde de beschikbare ruimte en middelen flexibeler en efficiënter in te kunnen zetten.
• Naast het toepassen van het flexibel werken biedt het project herhuisvesting het laboratorium de kans om werkplekken en/of afdelingen te herpositioneren binnen het gebouw. Hierdoor kan een efficiënte indeling worden gerealiseerd waarbij medewerkers een     flexwerkplek kunnen gebruiken op een voor hun centraal gelegen locatie.
• Op basis van de differentiatie is een integraal herhuisvestingsontwerp gemaakt waarbij de transformatie van bestaand naar gewenst geheel is uitgewerkt en wordt gerealiseerd in 2016.

Rol van SBM
• SBM verzorgt als projectmanager bij de afdeling Vastgoed het projectmanagement en kostenmanagement voor de herhuisvesting van de kantoorwerkplekken van het laboratorium.
• De werkzaamheden van SBM bestaan uit het opstellen van het Programma van Eisen, opstellen van een functioneel vlekkenplan o.b.v. differentiatie in werkstijlen, selectie adviseurs, ontwerpbegeleiding, begeleiding van de aanbesteding in samenspraak met       afdeling Inkoop en uitvoeringsbegeleiding.

Wilt u meer weten over dit project of wat SBM voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

 Vitens Leeuwarden

 


Matthijn Aerts

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring