BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Kennissessie 'Hittestress'

Door de opwarming van de aarde neemt niet alleen de gemiddelde temperatuur, maar ook de temperatuur van de warmste dagen van het jaar toe. Hoe ga je met hittestress om bij gebouwen?

Door de opwarming van de aarde neemt niet alleen de gemiddelde temperatuur, maar ook de temperatuur van de warmste dagen van het jaar toe. Er zijn meer hittegolven en het belang van een prettig leefklimaat in de gebouwde omgeving wordt voelbaarder. Hittestress heeft daarnaast ook invloed ons energieverbruik (denk alleen al aan meer airco’s en het langer gebruiken van die airco’s). Hoe ga je met hittestress om bij gebouwen?

360Vastgoed is een vooruitstrevende kennisorganisatie op het gebied van het initiëren, ontwikkelen, realiseren en beheren van huisvesting. De veranderende omstandigheden betekenen dat we ons continu moeten blijven ontwikkelen om de best passende oplossingen voor onze klanten te kunnen bieden. In dat kader hebben we onder leiding van Jesper van Meerveld en Ronald van Walsum van Arcadis ons bij laten spijkeren op het gebied van hittestress.

Een leerzame sessie, waarbij interactie en kennisoverdracht hand in hand gingen. We hebben de bijeenkomst met nieuwe inzichten en een frisse blik op het thema afgerond.

Met al onze collega's vanuit 360Vastgoed zijn wij in staat om te adviseren over en invulling te geven aan uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Meer weten? Neem dan contact met ons op!


Rutger Schunselaar

assistent-projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2022 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring