BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Nieuwbouw bedrijfspand Cable Concept Center te Leusden

Directievoering volgens het ‘engineer en build- bouwproces’ voor de nieuwbouw van Cable Concepts Center B.V. te Leusden.

Voor de realisatie van het bedrijfspand zijn slechts negen maanden beschikbaar. Dit korte tijdsbestek, samen met een aantal aanvullende wensen van de opdrachtgever, zijn voor SBM de redenen geweest om het plan middels een ‘engineer en build-bouwproces’ aan de verschillende marktpartijen aan te bieden, waarbij gecontracteerde partijen zullen plaatsnemen in een bouwteam. De directievoering en het verzorgen van de aanbesteding worden door SBM verzorgd.

Het feit dat Cable Concepts Center uit het huidige pand is gegroeid is voor de eigenaar aanleiding om een nieuw pand te laten bouwen, zodat groei van het bedrijf mogelijk is. Het gebouw dient flexibel te zijn en met een moderne uitstraling moet het de klant en de werknemers omarmen. Onder andere een efficiënt magazijn en goede laad- en losfaciliteiten dragen daaraan bij. Tevens is in het ontwerp rekening gehouden met verduurzamingsmogelijkheden van het gebouw. Hiervoor zullen tijdens de realisatie voorbereidingen worden getroffen, zodat de eigenaar deze optimalisatieslagen kan maken wanneer de tijd daarvoor rijp is, terwijl de realisatiefase van het pand een kort tijdpad kent.

SBM is gevraagd naar haar visie op de uitwerking van de plannen. Daarnaast zal SBM de directievoering verzorgen. Zo ondersteunen we onze opdrachtgever bij het opstellen van het PvE, de Technische Omschrijving en de aanbestedingsstukken. Ook verzorgen we de aannemersselectie, het procesmanagement, het bouwtoezicht en de kostenbewaking.
De kennis van het proces rond het ‘engineer en build-bouwproces’ maakt ons van toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Een professionele en betrouwbare begeleider!

Wilt u meer informatie over dit project of wat SBM voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

 


Marco Felix

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring