BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Projecten Emmen in de media

Complexe logistiek kenmerkt bouw Willinkplein en Hondsrugtoren in Emmen.

Twee projecten in Emmen waar SBM Bouw- en Vastgoedmanagers aan meewerkt zijn door RTV Drenthe onder de aandacht gebracht. Het gaat om de bouw op het Willinkplein en de Hondsrugtoren. 

De Hondsrugtoren wordt de hoogste woontoren van Emmen (65 meter) met 49 appartementen, waarvan meer dan de helft is verkocht aan woningcorporatie Lefier. Een complexe opdracht, omdat de toren naast een druk verkeerspunt komt te staan en er rekening gehouden moet worden met omwonenden, winkeliers en de bereikbaarheid van het centrum. Gezien de beperkte ruimte is de bouwmethodiek aangepast op de omgeving en is de keuze gemaakt om zoveel mogelijk te prefabriceren. Dit komt de totale bouwtijd ten goede, hetgeen een voordeel is voor de periode van overlast voor de omgeving. Bouwmaterialen worden geleverd volgens het Just In Time (JIT) principe. 
Link naar item over Hondsrugtoren (RTV Drenthe)

Op het Willinkplein (nabij Wildlands) wordt een complex gerealiseerd met meerdere toepassingen: Fletcher Hotels vult een belangrijk deel van het gebouw, maar meerdere commerciële ruimten, waaronder de Rabobank en grandcafé Het Postkantoor, nemen hier plaats. Ook hier geldt dat in de drukke omgeving van het stadscentrum wordt gebouwd, met alle logistieke uitdagingen van dien. 
Link naar item over de bouw op het Willinkplein (RTV Drenthe)

Zodra beide projecten zijn opgeleverd lichten we onze werkzaamheden nader toe. Nu al vragen of benieuwd hoe SBM uw organisatie kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Foto projectleider Martin Harink op de bouw: Erwin Kikkers (RTV Drenthe)


Martin Harink

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2022 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring