BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Revitalisatie Marianum Groenlo en inpassing bibliotheek

Scholengemeenschap Marianum Groenlo en Bibliotheek Groenlo; synergie in maatschappelijke waarde

Voor een nog betere inbedding van de school in de lokale gemeenschap hebben scholengemeenschap Marianum en Bibliotheek Oost-Achterhoek de afgelopen jaren goede wederzijdse contacten opgebouwd. Met een focus op synergie in maatschappelijke waarde hebben Marianum en Bibliotheek de mogelijkheden verkend in Groenlo om te komen tot huisvesting van de bibliotheek in de school en integratie met de eigen schoolbibliotheek. Het voornemen voor verdere samenwerking en plan voor gezamenlijke huisvesting is enthousiast ontvangen door de gemeente Oost Gelre en zij hebben hierin een actieve rol aangenomen.

Door efficiënte inzet van m²-ers gecombineerd met het terugbrengen van oude kernkwaliteiten van het gebouw, is het gelukt gezamenlijk duurzame huisvesting van waarde te creëren gericht op de toekomstige sociale en onderwijskundige behoeften.

Vrijdag 23 september 2016 is het zover, de officiële opening van Bibliotheek Groenlo in het gerevitaliseerde schoolgebouw van scholengemeenschap Marianum Groenlo.

SBM is trots dat zij alle betrokkenen vanaf het begin hierin heeft mogen begeleiden! Wij feliciteren de Bibliotheek met de nieuwe huisvesting alsmede de start van een duurzame samenwerking met het Marianum!

Wilt u meer weten over dit project of wat SBM voor u kan betekenen, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.


Matthijn Aerts

projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring