BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

SBM geeft college bij Saxion, Enschede

Voor het tweede achtereenvolgende jaar verzorgt SBM gastcolleges bouwprojectmanagement voor studenten van de faculteit Business, Building & Technology (BBT) aan de Saxion Hogeschool te Enschede.

De samenwerking tussen SBM en Saxion is het resultaat van de doelstelling van het Saxion om het bedrijfsleven meer bij haar opleidingen te betrekken.

Gastcolleges bouwprojectmanagement

De gastcolleges worden door Matthijn Aerts en Sander van Kessel van SBM zo attractief en interactief mogelijk vormgegeven. De colleges zijn opgedeeld in twee delen:

• In het eerste deel van het college wordt aandacht besteed aan een theoretisch kader omtrent beheersing van een (bouw)project. Hiervoor is aangesloten bij de in de bouwwereld geëigende GOTIK-aspecten.

• In het tweede deel van het college kunnen de studenten de behandelde theorie direct leren toepassen door middel van een korte casus met opdracht, welke worden ondersteund door praktijkvoorbeelden.

Aan het einde van de gastcolleges krijgen de studenten een opdracht die ze als projectteam moeten uitwerken. De eindopdrachten worden gebaseerd op recent door SBM gerealiseerde projecten. Een bezoek aan deze projecten maakt onderdeel uit van de colleges.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gastcolleges binnen uw organisatie of bent u benieuwd wat SBM voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.


Matthijn Aerts

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring