BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Thales zet vastgoed meer dan ooit in als strategisch bedrijfsmiddel

SBM verzorgt de aanbestedingen en het contractmanagement voor de realisatie van deze high-tech campus.

Op maandag 2 juni 2014 heeft minister Kamp van Economische Zaken de high-tech Campus, ontwikkeld en gerealiseerd door Thales, officieel geopend. De high-tech Campus is dé plek voor innovatieve hoogwaardige technologiebedrijven. Het vormt een aantrekkelijk werkplek voor hoogopgeleide technici die naast een uitdagende baan ook over een mooie, inspirerende werkplek kunnen beschikken, volledig ingericht op 'Het Nieuwe Werken'. Naast laboratoria en werkplekken, voorzien van de nieuwste technieken en state-of-the-art computerfaciliteiten, beschikt de campus over twee restaurants, private dining rooms, buitenterrassen en een Starbucks-vestiging.

Met de ingebruikname van de nieuwe huisvesting heeft Thales een belangrijke strategische stap in de toekomst gezet. Een toekomst waarin het steeds belangrijker wordt om je als aantrekkelijke werkgever te profileren. Naast het bieden van een uitdagende baan zal een aantrekkelijke werkomgeving een grotere rol gaan spelen in het werven van goed opgeleid personeel.

The Huygens project

Het zogenaamde Huygens project bestaat uit vier gebouwen, een nieuw kantoor, een Group Competence Center for Printed Circuit Boards, een Shared Facility Center met o.a. vergader- en conferentieruimten en een warehouse. Het totale project, inclusief de renovatie van een bestaand productiegedeelte en het aanpassen van de infrastructuur, vergt een totale investering van ca. € 50 miljoen.

SBM verzorgt de aanbestedingen en het contractmanagement

SBM heeft Thales bij dit omvangrijke huisvestingsproject begeleid en geadviseerd bij de selectieprocedures voor uitvoerende partners en bij het contractmanagement. Daarnaast heeft zij planoptimalisaties voorgesteld en doorgevoerd en de verslaglegging richting het management verzorgd. De aanbesteding van uitvoerende partners heeft plaatsgevonden op basis van het Definitief Ontwerp waarna een Engineer en Build-contract is afgesloten. De inschrijvers werden in de gelegenheid gesteld om kennis en expertise in te brengen door middel van optimalisaties in het ontwerp van het gebouw en de installaties.  

Wilt u meer informatie over dit project of wat SBM voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

 


René van Essen

projectmanager

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring