BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Universiteit en SBM professionaliseren het beheer en onderhoud

Universiteit Twente heeft SBM ingeschakeld om haar te ondersteunen bij de implementatie van het Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Prognotice.

Om iedereen onderdak te kunnen geven beschikt de Universiteit Twente over een uitgebreid complex van gebouwen met een grote diversiteit/functionaliteit. Sinds 2009 voert SBM Bouw- en vastgoedmanagers (SBM) bouwkundige inspecties conform NEN 2767 uit voor Universiteit Twente. Gediplomeerde inspecteurs hebben het vastgoed beoordeeld, een Meerjaren Onderhoudsplan opgesteld en hun bevindingen gerapporteerd. Samen met Universiteit Twente worden de vastgoedrapportages beoordeeld en worden de uitvoeringsplannen opgesteld.

In 2012 heeft de Universiteit Twente SBM gevraagd om haar te ondersteunen bij de implementatie van het Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Prognotice. SBM heeft het systeem ingedeeld en ingericht op basis van de wensen van de gebruiker. Vervolgens is de bestaande vastgoeddata, bestaande uit inventarisaties, inspectiegegevens en tekeningen,  in de software geplaatst. In samenwerking met BWE adviseurs zijn inventarisaties en inspecties conform NEN 2767 uitgevoerd voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.  De data in het systeem wordt door SBM en BWE adviseurs up-to-date gehouden.

Met de ingebruikname van het nieuwe systeem hebben medewerkers van Universiteit Twente een direct en actueel inzicht in de technische staat van hun vastgoed, en kunnen onderhoudswerkzaamheden efficiënt en effectief gepland worden.

Wilt u meer informatie over dit project of over wat SBM voor uw organsatie kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.


Marten ter Haar

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring