BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Van oude gymzaal tot een inspirerend Technasium

Het Bonhoeffer College aan de Bruggertstraat te Enschede is één van de vijf scholen in netwerkregio Overijssel die meedoet aan het Technasium, waarvoor havo- en vwo-leerlingen in klas 1 kunnen kiezen. Het Technasium is een bèta-stroom binnen havo en vwo die bedoeld is voor creatieve, nieuwsgierige leerlingen die slim gebruik willen maken van technische wetenschap. Het Technasium verbindt denken en doen en schept optimale voorwaarden voor het ontstaan van een samenhang in de beleving van de leerling.

Na een korte voorbereidingstijd heeft SBM voor het Bonhoeffer College aan de Bruggertstraat in de bouwvakvakantie de verbouw van een voormalige gymzaal tot een Technasium begeleid. Een ware uitdaging gezien de beschikbare tijd en de gewenste metamorfose van een voormalige gymzaal tot het Technasium. De werkzaamheden aan het Technasium zijn voor aanvang van het schooljaar 2013 - 2014 opgeleverd door bouwbedrijf Poorthuis uit Oldenzaal en Engberink technische installaties uit Almelo. Het resultaat na deze inspannende maanden mag er dan ook zijn. Er heeft inmiddels een feestelijke opening van het Technasium op 26 november 2013 plaatsgevonden.

Aangezien het Technasium onderdeel uitmaakt van een totale revitalisatie van het Bonhoeffer College is SBM momenteel bezig met de voorbereidingen voor het vervolgtraject. Wij houden u uiteraard op de hoogte over het vervolg van dit project.


Jeroen Huiskes

projectmanager

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring