BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Bouwmanagement

Wij begrijpen wat het betekent om te bouwen en organiseren.

Onze discipline: bouwmanagement

Heeft u nieuwbouw-, verbouw- of renovatieplannen? Met onze dienstverlening in de discipline bouwmanagement adviseren en begeleiden wij u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces. Dit doen wij vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

De bouw managen

Bij het managen van een huisvestings- of bouwproject komt er veel op u af. Wij kunnen het hele traject voor u uit handen nemen of u bij bepaalde fases (of onderdelen) begeleiden. Wij begrijpen wat het betekent om te bouwen en te organiseren. Bij ons kunt u dan ook altijd rekenen op praktische adviezen en plannen die realistisch zijn. De diensten die wij op het gebied van bouwmanagement bieden zijn:


Ook voor specifieke technische vragen waar u voor, tijdens of na de bouw tegenaan loopt, kunt u bij ons terecht.

Volledig ontzorgen - bouwbegeleiding

Als u het bouwproces aan ons overlaat, weet u zeker dat u huisvesting van waarde creëert. Wij helpen uw ideeën en wensen vertalen naar een gedegen Programma van Eisen (PvE). Hierin staat omschreven wat u precies wilt en waaraan het gebouw en bouwproject allemaal moet voldoen. Op basis van dit PvE selecteren wij voor u de meest geschikte ontwerp- en bouwpartners waarmee het gehele traject doorlopen kan worden. Tijdens het ontwerp- en bouwproces voorzien wij u van advies en staan wij u bij als bouwmanager. Wij managen het proces en zien er op toe dat we - in samenwerking met u en de gekozen partners - tijdig tot het gewenste eindresultaat komen.

Meer informatie

Wij ondersteunen niet alleen bij bouwmanagement, maar ook bij vastgoed- en huisvestingsmanagement. Wij zien de waarde voor gebruikers als de basis van gebouwen, waarover u ook meer leest in onze missie en visie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Actualiteiten & Publicaties

Wij creëren
huisvesting van waarde

Onze projecten

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2018 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring