BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Bouwprojectmanagement

Een bouwproject effectief organiseren en managen.

Efficiënt bouwprojectmanagement

Bij bouwprojectmanagement draait alles om efficiency en effectiviteit. SBM Groep weet samen met u een gebouw te realiseren dat een positieve waarde biedt voor iedereen die ermee te maken krijgt. Een gebouw dat uw financiële en strategische doelen helpt bereiken. Wilt u binnen uw project aan de slag met BIM? Lees ook meer over BIM management en wat SBM daarin kan betekenen.

Gebouwen van waarde

Efficiënt bouwprojectmanagement is essentieel om huisvestings- en bouwprojecten van waarde te kunnen realiseren. Een gebouw is echt waardevol als het voldoet aan de wensen, eisen en behoeften van alle partijen. Dit betreft de gebruikers en bewoners, maar ook u als opdrachtgever en alle betrokkenen die in een project samenwerken. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of verbouw, wij helpen u graag het bouwproject zo effectief mogelijk te managen.

Wat SBM doet

Als bouwprojectmanager begeleiden wij u bij het realiseren van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieplannen. Wij adviseren u bij het maken van belangrijke keuzes tijdens het proces, bijvoorbeeld over de kwaliteit of bij het selecteren van bouwpartners. Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van alle disciplines in uiteenlopende sectoren. Wij kunnen het volledige bouwprojectmanagement voor u uit handen nemen, maar ook adviseren over (of begeleiden bij) specifieke onderdelen van het bouwproces. Denk aan:


Haalbare & renderende projecten

Wij zorgen er samen met u voor dat het project binnen de gestelde tijd en tegen de afgesproken prijs en kwaliteit gerealiseerd wordt. De beschikbare tijd is soms beperkt om zelf de plannen tot uitvoering te brengen zonder dat dit ten koste gaat van uw focus op het primaire proces. Wij ontzorgen u daarin op praktische en doelgerichte wijze. Lees meer over onze toegevoegde waarde op het gebied van bouwmanagement.

Interesse in bouwprojectmanagement?

Wilt u het bouwprojectmanagement volledig uitbesteden of heeft u behoefte aan begeleiding of advies? We gaan graag met u in gesprek om uw wensen om te zetten naar een concreet voorstel. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring