BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Kostenmanagement

Snel inzicht en altijd grip op de kosten.

Adequaat kostenmanagement

Om een bouw- of huisvestingsplan binnen de gestelde financiële randvoorwaarden op te leveren is adequaat kostenmanagement van belang. Dit geeft u in een zo’n vroeg mogelijk stadium inzicht in de directe investeringskosten en de exploitatiekosten van uw nieuwe of verbouwde huisvesting. Vervolgens houdt u hiermee grip op de kosten gedurende het gehele proces.

Kostenmanagement = de oorsprong

De oorsprong van SBM ligt in het kostenmanagement. Ons dienstenpakket heeft zich in de afgelopen 25 jaar verder uitgebreid. Dit onderdeel neemt nog steeds een belangrijke positie in. Het beheersen van de kosten is tenslotte één van de belangrijkste elementen om tot een geslaagd project te komen. Hierbij kijken wij nadrukkelijk naar zowel de investerings- alsook de exploitatiekosten. Deze worden afgezet tegen het beschikbare budget en de opbrengsten tijdens de exploitatiefase. Met het kostenmanagement van SBM heeft u snel inzicht in zowel de directie als de indirecte kosten van uw vastgoedinvestering.

Meer informatie

Wilt u ook kostenmanagement op adequate wijze toe gaan passen en heeft u interesse in onze dienstverlening? Of heeft u vragen op dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Wolfheze

Heelsumseweg 3
6874 BA  Wolfheze (Arnhem)
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 026 - 370 19 00
info@sbm-groep.nl

Route naar Wolfheze >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2017 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact