BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Programma van Eisen

Een Programma van Eisen: de start van een succesvol bouwproject.

Een bouwproject starten

Om een bouwproject tot een succes te maken, is het opstellen van een Programma van Eisen een noodzakelijke stap. Zo weten alle partijen die bij het ontwerp- en bouwproces betrokken zijn precies wat er van hun verwacht wordt. SBM Groep kan voor u een programma van Eisen opstellen, maar ook ondersteuning of advies bieden waar nodig.

Een gedegen Programma van Eisen

Om alle betrokkenen bij een bouwproject goed aan te sturen is een Programma van Eisen (PvE) essentieel. Zo weten alle partijen wat de uitgangspunten zijn en waarop hun output getoetst wordt. De verwachtingen zijn dankzij een PvE helder en inzichtelijk. Het opstellen van een Programma van Eisen is een belangrijke eerste stap in het bouwproces. Het dient helderheid te verschaffen en moet meetbaar en haalbaar zijn. Alleen zo bereikt u het beste resultaat.

Snel een PvE opstellen

SBM Groep beschikt over ruime ervaring met het opstellen van ruimtelijke, functionele, technische en financiële Programma’s van Eisen. Geen bouw- of huisvestingsproject is hetzelfde en geen enkel Programma van Eisen heeft exact dezelfde inhoud. Voor elke sector waarin wij actief zijn, bieden wij desalniettemin een belangrijke mate van standaardisatie zodat we snel en eenvoudig een voor u geschikt Programma van Eisen op kunnen stellen. Dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit en de inhoud.

PvE of hulp nodig?

Wilt u door SBM een Programma van Eisen laten opstellen voor uw bouw- of huisvestingsproject? Of heeft u vragen of hulp nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0546 - 85 19 19, stuur een e-mail naar info@sbm-groep.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring