BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Risicomanagement van projecten

Wanneer een project wordt opgestart ligt er vaak een grote focus op de risico’s.

Professioneel risicomanagement

Door risicomanagement professioneel toe te passen, verloopt het bouwproces efficiënt, zodat u een succesvol en waardevol pand kunt realiseren – of het nu om nieuwbouw, verbouw of renovatie gaat. SBM heeft veel ervaring met risicomanagement van huisvestings- en bouwprojecten en helpt u graag dit op de juiste manier in te zetten.

Grip op risico’s

Met risicomanagement krijgt u zo vroeg mogelijk in het proces grip op de risico’s. Bepaalde risico’s kunt u al vóór de start van het project inschatten, zodat u er tijdens de bouw rekening mee kunt houden. Door het op professionele wijze in te zetten, vermijdt u bepaalde risico’s, vermindert u de kans dat deze zich voordoen en verkleint u de impact ervan. Bovendien zorgt het voor een breed draagvlak van uw project.

Risicomanagement door SBM

SBM helpt u tijdig inzicht te krijgen in de risico’s die zich tijdens de realisatie en uitvoer voor kunnen doen. Zo kunt u vervolgens de juiste beheersmaatregelen hierop toepassen. Wij hebben modellen ontwikkeld die al vooraf aan het project ingezet kunnen worden. Vervolgens inventariseren we in nauwe samenwerking met u en de overige betrokkenen de risico’s en stellen we prioriteiten vast. Dit biedt de juiste inzichten om passende maatregelen op te stellen en door te voeren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van risicomanagement? Heeft u vragen over uw huidige aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring