BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Huisvestingsmanagement

Huisvesting dat elke dag presteert?

Onze discipline: huisvestingsmanagement

Om ervoor te zorgen dat uw vastgoed in conditie blijft en uw huisvesting een bijdrage blijft leveren aan de doelstellingen van uw organisatie ondersteunt SBM Groep u met de discipline huisvestingsmanagement. Het resultaat is huisvesting van waarde.

Doelgericht huisvestingsmanagement

Huisvestingsmanagement is in elke sector anders. Wel staan de behoeftes van de gebruikers en bewoners (het gebruiks- en woongemak) centraal. De echte waarde zit vooral in wat het toevoegt aan de doelstellingen van de gebruikers. Wij zorgen ervoor dat het beschikbare budget niet alleen doelmatig maar juist ook doelgericht wordt ingezet.

Antwoord op de juiste vragen

Een euro kan maar één keer worden uitgegeven en wij zorgen ervoor dat deze euro aan de juiste doelen wordt besteed. Hierin ligt een nadrukkelijke verbinding met onze discipline vastgoedmanagement. Wat zijn de toekomstplannen voor de huisvesting? Hoe kunnen wij er met het beschikbare budget voor zorgen dat de gebruikers optimaal van de huisvesting gebruik kunnen maken? Op deze en nog meer gerelateerde vragen geven wij concreet antwoord.

Onze diensten

Van beheer en onderhoud tot detachering, ons dienstenpakket op het gebied van huisvestingsmanagement is heel veelzijdig. Via het menu aan de linkerkant leest u meer over onze diensten binnen deze discipline. Daarnaast begeleiden en adviseren we onze opdrachtgevers met vastgoed- en bouwmanagement. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Actualiteiten & Publicaties

Wij creëren
huisvesting van waarde

Onze projecten

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel. 0546 - 85 19 19
info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2019 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring