BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

Toezicht

Toezicht op het gebied van beheer en onderhoud uitbesteden?

Toezicht uitbesteden

Zoals elke ondernemer wilt u zich focussen op uw primaire taak. U kunt ervoor kiezen het toezicht op de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden uit te besteden. De toezichthouders van SBM Bouw- en vastgoedmanagers nemen u dit werk graag uit handen. Wij hebben ervaring met toezicht in verschillende sectoren en weten exact waaraan het onderhoud en beheer in uw type organisatie moet voldoen en waarom.

Wat doen onze toezichthouders

Wij beschikken over ervaren toezichthouders op het gebied van vastgoedbeheer. Zij kennen de contractsoorten en beschikken over ruime technische kennis op het gebied van vastgoed, bouw en installatietechniek. Onze toezichthouders vormen de schakel tussen u en de uitvoerende onderhoudspartners. Zij zien toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden en bewaken de kwaliteit zoals die is overeengekomen. Zij zorgen daarnaast voor de afstemming van (administratieve) zaken waaronder het beoordelen van de facturen.

Kenmerken SBM

Samengevat stellen onze toezichthouders een constructieve samenwerking voorop en kenmerken zij zich door:

  • Ervaring in vastgoedbeheer en huisvestingsmanagement
  • Perfecte kennis van contractsoorten
  • Adequate kwaliteitsbewaking
  • Technische kennis op verschillende disciplines


Zij verbinden theorie en praktijk en putten uit hun kennis op verschillende vakgebieden, zowel bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig als facilitair.

Meer informatie

Wij vertellen u graag meer over toezicht bij huisvestingsmanagement. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Naast toezicht op het gebied van beheer en onderhoud, kunt u bij ons terecht voor toezicht op bouwprojecten, oftewel de toezicht op de ontwikkeling en realisatie van gebouwen. 

 


Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring