BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Waarom SBM

De waarde van gebouwen is meer dan het financieel rendement dat ermee wordt behaald of de optelsom van stenen en grond.

De echte waarde van een gebouw zit vooral in wat het toevoegt aan de doelstellingen van haar gebruikers. Wij kijken naar huisvesting vanuit de gebruikers en de doelen, eisen, verwachtingen, wensen en behoeften die zij hebben. Wij doen er alles aan om samen met onze opdrachtgevers gebouwen te realiseren die rendement verbinden met een positieve waarde voor iedereen die ermee te maken krijgt.

Missie
Samenwerken met u aan waarde voor iedereen

SBM gelooft dat huisvesting op alle gebieden van waarde moet zijn. Maatschappelijk, financieel, investerings- en exploitatietechnisch, maar vooral ook voor de gebruikers of bewoners van een gebouw. Wij zien huisvesting niet als noodzaak, maar als één van de bedrijfsmiddelen om invulling en richting te geven aan de strategische doelen van organisaties. Samen met onze opdrachtgevers werken we iedere dag aan gebouwen die zowel financiële als inhoudelijke doelen realiseren. Wij zijn de partner van organisaties die huisvesting zien als een manier om impact te hebben om gestelde doelen te realiseren. Dit betekent dat wij willen weten wat er speelt in de wereld en de processen van onze opdrachtgevers, maar vooral ook wat er speelt bij hun klanten. Daar doen wij het tenslotte samen voor.

Ambitie

Alleen maar gebouwen die belangrijk zijn voor mensen
Wij doen er met onze opdrachtgevers alles aan om van Nederland een land te maken waarin wordt gebouwd voor langetermijnwaarde in plaats van kortetermijnrendement. Zo ontstaan er enkel gebouwen die ‘waardevol’ zijn voor iedereen die ermee te maken heeft.

Principes

Waar geloven we in?
SBM is een bedrijf met belangrijke waarden en principes die ons sturing geven in hoe wij iedere dag ons werk doen en samenwerken.

Gezond verstand - “Waar ging het ook alweer echt over?”
Betrokkenheid en verantwoordelijkheid - “Met passie en bezieling werken wij aan uw projecten.”
Verbinding tussen theorie, praktijk en diverse vakgebieden - “Reële en hoogwaardige kwaliteit passend in de organisatieprocessen.”
Samen vooruit - “Samenwerken maakt het onmogelijke mogelijk.”
Daadkracht - “Zonder lef kom je nergens.”

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring