BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

DNV GL Arnhem

DNV GL levert wereldwijd in meer dan 100 landen diensten op het gebied van classificatie en technische inspectie, software en advies aan de scheepvaart, olie- & gasindustrie en energiecentrales.

DNV GL heeft binnen haar organisatie de flexibele werkplek geïntroduceerd. Door dit te combineren met de verhuizing naar een ruimere locatie op het bedrijvenpark Arnhems Buiten was men in staat een geheel nieuw kantoorontwerp te realiseren. Flexibiliteit en ontmoeting gaan daarbij hand in hand.

Het gebouw is volledig gerenoveerd. D+Z projectmanagers heeft de hele afbouw, inrichting en aankleding verzorgd. Voor het toezicht ter plaatse hebben wij SBM ingeschakeld. In 12 weken tijd is 7.000 m2 kantoorruimte en laboratoria volledig afgebouwd. Bij dergelijke uitdagende projecten zijn goede communicatie en organisatie vereist.

Mede door de goede samenwerking met D+Z projectmanagers en de intensieve begeleiding van SBM is het project op tijd en binnen de gestelde kwaliteitseisen opgeleverd. De zeer korte uitvoeringstijd maakt het project tot een gezonde uitdaging.

opdrachtgever
DNV GL, Arnhem

diensten SBM
- toezicht

projectmanager
Marco Felix

fasen
realisatiefase

periode
2015
 Marco Felix

projectmanager

NEEM CONTACT OP
Project (pdf)DNV GL Arnhem

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring