BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Het Twickel College Borne opgeleverd!

Binnen één jaar tijd is het oude schoolgebouw volledig getransformeerd tot een moderne toekomstbestendige locatie voor het Twickel College Borne.

De revitalisering naar een toekomstbestendige en duurzame onderwijslocatie

Het onderwijsgebouw was in het verleden fasegewijs uitgebouwd, maar met het oog op het toekomstige aantal gebruikers (350 tot 400 leerlingen) en de exploitatie, is het gebouw verkleind. De in het verleden bijgebouwde delen zijn weer gesloopt en de technieklokalen aangepast. Verder is het gebouw volledig voorzien van een nieuwe geïsoleerde gevel, nieuwe installatietechniek (frisse scholen) en een vernieuwd interieur.

SBM heeft de business case opgesteld, het bouwmanagement en toezicht verzorgd

SBM Bouw- en vastgoedmanagers is door de Scholengroep Carmel Hengelo gevraagd om voor dit project de business case op te stellen, met daarin onder andere de berekening van de exploitatiekosten én opbrengsten gedurende de gebruiksfase. De business case met daarin het positieve resultaat voor de exploitatie heeft geresulteerd in een GO voor de realisatie dit project waarvoor SBM het bouwmanagement en toezicht heeft verzorgd. In samenwerking met de ontwerp- en bouwpartners is het project binnen één jaar gerealiseerd. Momenteel wordt het gebouw ingericht met het meubilair waarna het eind augustus in gebruik genomen wordt.

Wilt u meer informatie over dit project of wat SBM voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.


Fred Ligtenbarg

Projectmanager

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring