BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Revitalisatie Twents Carmel College Losser

De revitalisatie vindt plaats terwijl de school geopend blijft voor de leerlingen.

In april 2018 is gestart met de bouwwerkzaamheden ten behoeve van de revitalisatie van het Twents Carmel College in Losser. SBM doet het projectmanagement vanaf het ontwerp t/m de oplevering.

De uitvoering zal in fasen worden uitgevoerd omdat de school blijft ‘draaien’ tijdens de revitalisatie. Op dit moment is de eerste fase reeds afgerond. De twee volgende fasen zullen komende zomervakantie uitgevoerd worden.

De werkzaamheden
De bestaande oude aula is reeds volledig gesloopt en op deze plek zal weer een nieuwe aula gebouwd worden, bestaande uit een beganegrond en eerste verdieping, voorzien van een aula met podium en zittrap, nieuwe leslokalen en grote vide. Bij de revitalisatie zullen er ook ruimten gemaakt worden voor de Stichting Fundament voor muziekonderwijs.

Een indruk van het resultaat krijgen? Dat kan op de website van Twents Carmel College, waar je een 360 graden rondleiding kunt maken door het vernieuwde gebouw. 

Mocht u benieuwd zijn naar onze ervaring met het revitaliseren van (onderwijs)gebouwen? Neem dan contact op met Jos van der Zande, projectleider bij dit project. 


Jos van der Zande

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring