BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

SBM adviseert bij overdracht schoolgebouw

SBM brengt aan de hand van een visuele inspectie conform NEN 2767, de technische staat van het gebouw in kaart.

In verband met de overdracht (teruglevering) van onderwijslocatie ‘Hartenaas’ van de onderwijsinstelling ‘Stichting Invitare Openbaar Onderwijs’ naar de gemeente Grave heeft de gemeente Grave SBM (i.s.m. BWE) gevraagd om middels een inspectie de objectieve staat van onderhoud in beeld te brengen.

Doel hiervan is om van de aanwezige elementen een objectieve beoordeling te krijgen. Hierbij wordt door middel van een visuele inspectie conform NEN 2767, inzicht verkregen in de actuele technische staat van het object. Dit om objectief en gezamenlijk vast te kunnen stellen of de gebruiker voldoende onderhoud aan het pand heeft laten uitvoeren.

De resultaten zijn verwerkt in een rapportage inclusief foto’s ter verduidelijking van de gebreken. Aanvullend zijn de elementen vanaf een matige conditie (conditiescore 4 en slechter) voorzien van een budget welke nodig is om het element te vervangen / te herstellen. SBM beschikt over gecertificeerde inspecteurs onder andere op het gebied van RGD-BOEI, NEN 6059 en NEN 2767 voor het inspecteren van vastgoed.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp en weten wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem dan contact met Bert Beulenkamp op.


Bert Beulenkamp

Inspecteur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring