BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Universiteit Twente, Enschede

Universiteit Twente bevindt zich op een ruim opgezette campus in Enschede waar vele activiteiten plaatsvinden. De Universiteit herbergt hier bijna 10.000 studenten en circa 3.300 medewerkers.

Om iedereen onderdak te kunnen geven beschikt de Universiteit Twente over een uitgebreid complex van gebouwen met een grote diversiteit/functionaliteit. Sinds 2009 voert SBM Bouw- en vastgoedmanagers (SBM) bouwkundige inspecties conform NEN 2767 uit voor Universiteit Twente. Gediplomeerde inspecteurs hebben het vastgoed beoordeeld, een Meerjaren Onderhoudsplan opgesteld en hun bevindingen gerapporteerd. Samen met Universiteit Twente worden de vastgoedrapportages beoordeeld en worden de uitvoeringsplannen opgesteld.

In 2012 heeft de Universiteit Twente SBM gevraagd om hen te ondersteunen bij de implementatie van het Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Prognotice. SBM heeft het systeem ingedeeld en ingericht op basis van de wensen van de gebruiker. Vervolgens is de bestaande vastgoeddata, bestaande uit inventarisaties, inspectiegegevens en tekeningen,  in de software geplaatst. In samenwerking met BWE adviseurs zijn inventarisaties en inspecties conform NEN 2767 uitgevoerd voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.  De data in het systeem wordt door SBM en BWE adviseurs up-to-date gehouden.

Met de ingebruikname van het nieuwe systeem hebben medewerkers van Universiteit Twente een direct en actueel inzicht in de technische staat van hun vastgoed, en kunnen onderhoudswerkzaamheden efficiënt en effectief gepland worden.

opdrachtgever
Universiteit Twente, Enschede

diensten SBM
Huisvestingsmanagement, waaronder:
- Integrale gebouwinspecties
- Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)

Vastgoedmanagement, waaronder:
- Professionalisering vastgoedorganisatie
- Vastgoedinformatiemanagement
- Vastgoedexploitatie

adviseur
Marten ter Haar

periode
2009 – 2014


Marten ter Haar

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring