BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Van ‘oude LTS’ naar een toekomstbestendige locatie voor het Twickel College in Borne

Eén van de projecten van de Scholengroep Carmel Hengelo is het realiseren van nieuwe huisvesting voor Het Twickel College in Borne.

De locatie aan de Oude Hengeloseweg, momenteel in gebruik bij VMBO De Spindel, eveneens onderdeel van de Scholengroep Carmel Hengelo, zal hiervoor volledig worden gerevitaliseerd tot een toekomstbestendig en duurzaam gebouw. Dit project sluit aan bij de wens van de gemeente Borne om voortgezet onderwijs binnen haar gemeente te behouden. De Scholengroep Carmel Hengelo zet met dit project een belangrijke stap in de uitwerking van haar onderwijsvisie.

De revitalisering naar een toekomstbestendige en duurzame onderwijslocatie

Het huidige gebouw, in de regio ook wel bekend als de LTS Borne, is in het verleden fasegewijs uitgebouwd. Met het oog op het toekomstige aantal gebruikers (350 tot 400 leerlingen) en de exploitatiekosten wordt het gebouw verkleind. Bijgebouwde delen worden gesloopt en de technieklokalen worden aangepast. Verder wordt het gebouw volledig voorzien van een nieuwe geïsoleerde gevel, binneninrichting en moderne installatietechniek. Momenteel wordt er gewerkt aan de uitwerking van het ontwerp van Te Kiefte Architecten uit Borne.

SBM heeft de business case opgesteld en verzorgt het bouwmanagement

Scholengroep Carmel Hengelo heeft SBM gevraagd om voor dit project de business case op te stellen, met daarin onder andere de berekening van de exploitatiekosten én opbrengsten gedurende de gebruiksfase. De business case heeft geresulteerd in een GO voor de verdere uitwerking van dit project waarvoor SBM het bouwmanagement zal gaan uitvoeren. Naar verwachting wordt de geheel vernieuwde locatie in gebruik genomen in het schooljaar 2016-2017.

Wilt u meer informatie over dit project of wat SBM voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.


Jeroen Huiskes

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring