BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Vastgoedmanager a.i. Gemeente Arnhem

SBM biedt ondersteuning bij de totstandkoming van strategisch beleid, uitvoering van projecten en het operationele beheer voor onderwijshuisvesting in Gemeente Arnhem.

Voor zowel scholen als gemeenten is er de laatste jaren erg veel veranderd op het gebied van onderwijshuisvesting. Naast ‘gebruikelijke’ technische en demografische ontwikkelingen is er steeds meer aandacht ontstaan voor een gezond onderwijsklimaat en de onderwijskundige kwaliteit van een schoolgebouw. Ook hebben schoolbesturen en gemeenten (landelijk) een decentraliserende trend ingezet als het gaat om verantwoordelijkheden in het realiseren, onderhouden en beheren van onderwijshuisvesting.

Medio 2015 werd door Gemeente Arnhem en de Arnhemse besturen voor primair onderwijs geconstateerd dat er, onder andere als gevolg van voornoemde ontwikkelingen, behoefte was aan een nieuw Integraal HuisvestingsPlan (IHP) voor de huisvesting van het primair onderwijs (PO) in de stad. Daarnaast waren er een aantal specifieke problemen binnen de portefeuille onderwijshuisvesting die acute aandacht nodig hadden en was er behoefte aan extra capaciteit voor het dagelijks beheer van deze portefeuille.

Na een selectieprocedure heeft Gemeente Arnhem Marten ter Haar gevraagd om deze taken op zich te nemen. In een periode van twee jaar heeft Marten als interim vastgoedmanager (parttime) voor de vastgoedafdeling van de gemeente gewerkt en in nauwe samenwerking met de onderwijsafdeling van de gemeente en de betrokken schoolbesturen gewerkt aan de totstandkoming van het IHP.

Meer informatie over dit project lees je in de PDF. 

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring