BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Woonbedrijf Ieder1, wijk 4.2, Deventer

Woonbedrijf ieder1 te Deventer beheert circa 17.000 verhuurbare eenheden. Het bezit wenst men in een zo goed als mogelijke staat te houden door regelmatig (vervangings)onderhoud te plegen.

Een goed onderhouden woning stemt tot een hogere klanttevredenheid, minder klachten en daarmee minder kosten. Het onderhoud wordt binnen Woonbedrijf ieder1 technisch en financieel gepland conform een zogenaamde MeerJaren OnderhoudsRaming (MJRO). SBM is sinds 2015 de vaste partner van Woonbedrijf ieder1 (rayon Oost, circa 5100 verhuurbare eenheden). SBM ondersteund hierin Woonbedrijf ieder1, door het uitvoeren van warme opnames, het controleren en herijken van de MJRO. Na deze controle begeleidt SBM het woonbedrijf met de aanbesteding, prijsvorming en uitvoering van de werkzaamheden.

De technische verwarmings- en ventilatie installaties van de individuele woningen gelegen in complex ‘Ludgerus’ – en ‘Finse Hof’ hebben inmiddels hun technische – en economische levensduur overschreden. In dit kader omschrijft de MRJO 2016 een integrale- en planmatige vervanging van de verwarmings- en ventilatie installaties van genoemde complexen. (314 woningen) Woonbedrijf ieder1 heeft klantvriendelijkheid en het voorkomen van overlast hoog in het vaandel staan. Bijkomend aspect is dat Ludgerus bewoont wordt door zelfredzame ouderen op leeftijd waarbij ‘’de menselijke hand’’ tijdens de uitvoeringswerkzaamheden minstens zo belangrijk is als te techniek.

Om te kunnen profiteren van innovaties op het gebied van techniek, organisatie- en communicatiestructuur naar bewoners en om gebruik te kunnen maken van marktwerking heeft SBM een uitvraag opgesteld. Middels deze uitvraag welke bestond uit een financiële inschrijving en een presentatie van het plan van aanpak heeft een aanbesteding plaatsgevonden op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (het EMVI model).

Installatie bedrijf Klein Poelhuis uit Hengelo tezamen met Aannemersbedrijf Timmerman uit Nijverdal heeft aan de hand van deze aanbesteding de opdracht gekregen om de werkzaamheden namens Woonbedrijf ieder1 uit te mogen voeren. SBM zal in samenwerking met zusterbedrijf BWE Adviseurs tijdens de uitvoeringsfase het project begeleiden.

Wilt u meer informatie over dit project of over onze dienstverlening? Neem dan nu contact op.

 
 

 

 

 

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2020 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring