BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Dag van de Duurzaamheid Onderwijs

SBM geeft al jaren op dagelijkse basis vorm aan duurzaamheid in het onderwijs.

Niet alleen vandaag, maar 365 dagen per jaar werken wij samen met onze collega's binnen 360Vastgoed vanuit onze 360° visie aan het verduurzamen van onderwijshuisvesting in Nederland. Werken met (mensen uit) het onderwijs betekent dat wij vorm kunnen geven aan huisvesting van waarde, omdat een schoolgebouw zoveel meer is dan alleen maar vastgoed. Wij gaan voor het schoolgebouw met de beste rapportcijfers. En daarvoor moeten we duurzaam ontwikkelen, op allerlei onderdelen. Van belang is dat we een balans zoeken tussen de wensen van de gebruiker, de impact op milieu/klimaat en de economische context.

Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden (en van onze partners) in dat kader zijn:

Daarnaast is collega Matthijn Aerts actief als gastdocent bij Saxion. Deze samenwerking is het resultaat van de doelstelling van Saxion om het bedrijfsleven meer bij haar opleidingen te betrekken en het streven van 360Vastgoed naar duurzame ontwikkeling. Wij willen daartoe graag een actieve bijdrage leveren aan integraal onderwijs. Zo werken we bijvoorbeeld samen aan onderzoeksthema's rondom circulair bouwen en assetmanagement. In dat kader brengen we ook eigen casuïstiek in, welke het werkveld voor de studenten zichtbaar en tastbaar maken. Het project 'Alliander het Bellevue' is een mooi voorbeeld daarvan.

Meer weten over de Dag van de Duurzaamheid Onderwijs? Ga naar de speciale website, waar de verschillende acties te zien zijn die in dit kader vandaag worden ondernomen.

Vragen over onze ervaring in verduurzaaming van onderwijshuisvesting? Met al onze collega’s vanuit 360Vastgoed zijn wij in staat om te adviseren over én invulling te geven aan uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. 


Tim de Veen

Adviseur Duurzaamheid

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring