BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Deeloplevering Parkvleugel de Bloemendal van Woonzorg Nederland

Rutger vertelt over de rol van SBM in dit complexe project.

Na een uitdagend proces was het deze week eindelijk zover voor zorgorganisaties Dimence, De Parabool en Solis; zij kregen de sleutels van hun appartementen in de Bloemendal te Deventer. Begin deze week vond namelijk de deeloplevering plaats van de Parkvleugel. Een onderdeel van een complex renovatieproject van Woonzorg Nederland, waar voor SBM bouw- en vastgoedmanagers een rol was weggelegd voor directievoering en toezichthouding.  

Draisma Bouw en Klein Poelhuis Installatietechniek hebben sinds het najaar van 2021 hard gewerkt aan de transformatie, het onderhoud en de verduurzaming van het woonzorgcentrum in Deventer. “Een mooie prestatie, waarvan we vandaag de eerste bekroning vieren”, vertelt projectleider Rutger Schunselaar van SBM.  

Van aanbesteding tot uitvoering 
In opdracht van Woonzorg Nederland is deze oude intramurale vleugel verduurzaamd en getransformeerd van 138 tot 92 eenheden. “Hierdoor sluit het complex niet alleen aan op de hedendaagse wensen, maar is deze ook toekomstbestendig”, licht Rutger toe.  

Wat begon met de aannemersselectie, werd begin 2022 opgevolgd door een andere rol voor SBM. Rutger: “Woonzorg Nederland vroeg ons om ook de directievoering en het toezichthouderschap van het lopende project op ons te nemen.” 

Deeloplevering 
Deze week vond dus de deeloplevering van de parkvleugel plaats, maar daar stopt het project (nog) niet. “Na de oplevering van de Parkvleugel volgen er nog werkzaamheden aan de plint en de nieuwe ontmoetingsruimte van De Bloemendal. Deze worden in de loop van 2023 opgeleverd”, aldus Rutger. 


Rutger Schunselaar

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring