BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Hoog(s)tepunt voor energieneutraal IKC Het Simmelink

Afgelopen december vierden de leerlingen, ouders, medewerkers, bouwvakkers, gemeente en Delta Scholengroep het bereiken van het hoogste punt van dit bijzondere concept in Eibergen.

Renoveren of nieuwbouwen? Met die vraag benaderde Delta Scholengroep SBM bouw- en vastgoedmanagers. Op basis van de resultaten uit onze renovatiescan werd, in overleg met de gemeente Berkelland, besloten tot het nieuwbouwen van het energieneutrale Integraal Kind Centrum (IKC) Het Simmelink in Eibergen. En afgelopen december werd daar het hoogste punt alweer van bereikt, en gevierd.  

Samen met de leerlingen, ouders, medewerkers, bouwvakkers, gemeente en Delta Scholengroep werden de vlaggen op het hoogste punt geplaatst. Een mooie mijlpaal, ook voor SBM.

Betrokken van begin tot eind 
Projectmanager Jeroen Huiskes vertelt: “In 2018 kwam Delta Scholengroep bij ons met het eerste initiatief voor de renovatie óf nieuwbouw van Het Simmelink. De wens was om een energieneutraal (Frisse Scholen Klasse B) Integraal Kindcentrum (IKC) met gymvoorziening te realiseren. Met een renovatiescan hebben de adviseurs van SBM deze keuzes inzichtelijk gemaakt. Op basis hiervan hebben de gemeente Berkelland en Delta Scholengroep tot dit nieuwbouwproject besloten.”  

“Aansluitend hebben wij het Programma van Eisen (ruimtelijk, functioneel en technisch) opgesteld en de partijen geadviseerd over de inrichting van de exploitatiefase. Vervolgens is het project in bouwteam uitgewerkt. Inmiddels hebben Marku Bouw en WSI-installatietechniek het hoogste punt dus bereikt en komt de oplevering van medio 2023 weer een stukje dichterbij...”

 


Jeroen Huiskes

Projectmanager

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring