BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Nieuwbouw Shimano kantoor en trainingscenter in Hattem

SBM Bouw- en vastgoedmanagers begeleidt Shimano bij de ontwikkeling en realisatie van haar nieuwe huisvesting in Hattem.

Het is een bekende naam, onder meer in de fietswereld: SHIMANO. In 2025 verhuist het bedrijf van Nunspeet naar een modern en duurzaam bedrijfscomplex met kantoor, trainingscentrum en showroom op het H2O Bedrijvenpark in Hattem. Haar toekomstige huisvesting biedt straks een gezonde, duurzame en inspirerende werkomgeving voor haar medewerkers en bezoekers. SBM Bouw- en vastgoedmanagers is gevraagd om het bouwmanagement van deze nieuwbouw, naar ontwerp van Palazzo architecten, te verzorgen.  

Afgelopen jaren is Shimano Benelux enorm gegroeid en wordt de vraag naar haar producten en diensten ieder jaar groter. Om verder te kunnen groeien en om aan de continue veranderende eisen van haar klanten te kunnen voldoen is het noodzakelijk dat zij zich toekomstbestendig gaat organiseren.  

In belangrijke stap in dit proces was het outsourcen van haar logistiek. Dit proces is in afronding, waarmee het huidige onderkomen van Shimano in Nunspeet te ruim wordt. Daarnaast is het van belang om, in lijn met de ambities van het bedrijf, de meest optimale werkplekken en trainingsfaciliteiten te bieden aan medewerkers en bezoekers. De nieuwbouw op het H2O Bedrijvenpark, met een omvang van ca. 4.500m2, draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de organisatie.  


Gerben Huuskes

Projectleider

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring