BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Strategisch Huisvestingsplan voor zorgorganisatie

Een dynamisch zorglandschap en de effecten van de coronacrisis vragen om een nieuwe visie op huisvesting

Een middelgrote zorgorganisatie in Nederland met diverse kantoor- en zorglocaties, wil het gebruik van haar locaties anders vormgeven. De zorg wordt steeds vaker lokaal en wijkgericht ingevuld en doordat medewerkers onafhankelijk van plaats en tijd kunnen werken, versneld en versterkt door de coronacrisis, is het duidelijk geworden dat het huidige vastgoed beter en duurzamer ingezet kan worden. Daarom is SBM benaderd met de vraag om te ondersteunen bij een nieuw Strategisch Huisvestingsplan (SHP), waarbij zowel het zakelijke vastgoed als het zorgvastgoed onder de loep worden genomen.

Onderdeel van onze werkwijze is het ophalen van input bij medewerkers. De interne betrokkenheid bij deze organisatie is groot en men hecht grote waarde aan de mening van het personeel. Daarom is gekozen voor een organisatiebrede enquête waarbij iedereen individueel zijn of haar input voor de huisvesting kon leveren. 

Huisvesting van waarde
Bij SBM vinden we het belangrijk dat vastgoed dienend is aan het primaire proces: daarvoor moet je de organisatie en haar context goed begrijpen. Een technische analyse van het bestaande vastgoed is niet genoeg. We hebben dan ook een interne en externe analyse opgesteld, die input vormen voor het uiteindelijke advies. De combinatie van respons uit de organisatie, haar wensen, ambities en mogelijkheden én de (maatschappelijke) context waarbinnen de organisatie opereert, bepalen samen de contouren van het Strategisch Huisvestingsplan. 

Heeft u vragen over het opstellen van een Strategisch Huisvestingsplan? Neem dan contact op met Anouk. Met al onze collega’s vanuit 360Vastgoed zijn wij in staat om te adviseren over én invulling te geven aan uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. 


Anouk Meijberg

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring