BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

BIM management

Effectief inzetten van BIM management.

Doelgericht BIM-management

Wilt u BIM gaan toepassen binnen of buiten uw organisatie? Heeft u begeleiding of advies nodig tijdens het BIM-traject? SBM geeft BIM management op doelgerichte en praktische wijze vorm. De samenwerking tijdens het bouwproces verloopt efficiënt en kosten kunnen worden gereduceerd. Het Bouw Informatie Model kan in alle fases van het proces effectief ingezet worden.

Het BIM-proces in goede banen

BIM (Bouw Informatie Modellering, afgeleid van het Engels Building Information Modeling) maakt efficiënt en integraal samenwerken mogelijk. Tijdens het BIM-traject wordt alle informatie in één digitaal gebouwmodel opgeslagen en is de informatie voor alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn inzichtelijk. SBM Groep organiseert en managet het hele BIM-proces en neemt de zorg voor uw bouwproject volledig uit handen.

Wat BIM-management bij ons betekent

BIM management ligt bij ons in het verlengde van onze dienst bouwprojectmanagement. Als regisseur van het BIM traject coördineren en bewaken wij het gehele proces. Heldere afspraken met alle betrokken (BIM) partners liggen hieraan ten grondslag. Aan het begin van het traject formuleren wij samen met u het doel waarvoor u BIM wilt inzetten. Daarnaast draagt het bij aan:

  • het realiseren van de gewenste kwaliteit
  • reductie van kosten
  • doorlooptijdverkorting van uw project


Met uiteindelijk een Bouw Informatie Model dat efficiënt en effectief toepasbaar is in de ontwerp-, realisatie- en/of de exploitatiefase. Wij kunnen BIM management effectief inzetten door gebruik te maken van opgedane praktijkervaring met BIM projecten en de handige tools die wij hiervoor ontwikkeld hebben.

Meer informatie

SBM gelooft in eenvoud. We maken de materie van BIM dan ook graag voor u inzichtelijk en begrijpelijk. Neem voor meer informatie over BIM gerust contact met ons op, wat uw vraag of verzoek ook is.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring