BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Directievoering en toezicht

De waarde van bouw- en huisvestingsprojecten bewaken en altijd perfect zicht op de uitvoering van het bouwproces.

Waardevolle huisvestings- en bouwprojecten

Directievoering bestaat uit diverse taken vóór en tijdens de realisatie van een huisvestings- of bouwproject. SBM groep zorgt ervoor dat u een waardevol project op kunt leveren – zonder onnodig meerwerk. Uw project wordt binnen de gestelde termijn en kosten gerealiseerd. Onze directievoering kenmerkt zich door een goede samenwerking, adequaat leidinggeven, realistisch inzicht en objectief advies.

Professionele directievoering

De directievoerder vertegenwoordigt u tijdens het project en treedt op als uw belangenbehartiger. Bij directievoering van SBM staat samenwerken voorop zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. SBM is een professionele partner die de technische, financiële en organisatorische aspecten perfect combineert. Zo zijn alle bouwpartners en partijen altijd verzekerd van een aanspreekpunt dat verstand van zaken heeft. Het resultaat is een gebouw dat van waarde is voor u, waarbij altijd in de behoefte van de bewoners en gebruikers voorzien wordt.

Taken als directievoerder

De bevoegdheden verschillen per project en worden onderling afgestemd. Wij nemen zelfstandige besluiten en regelen uw zaken conform afspraak. De belangrijkste taken van SBM als directievoerder is het organiseren en beheersen van de:

  • Kosten
  • Organisatie
  • Planning
  • Informatie(voorziening)
  • Kwaliteit


Wij zien hierbij toe op de naleving van het contract door alle betrokken bouwpartners. U kunt er gerust op zijn dat de plannen volgens afspraak worden gerealiseerd. U bent in alles fases van het bouwproces verzekerd van een realistisch beeld van de uitvoering van uw plannen. Als verlengstuk van de directievoerder, kan SBM ook als toezichthouder optreden.

Toezicht op het bouwproces

Toezicht speelt een cruciale rol bij de realisatie van huisvestings- en bouwprojecten. Scherp toezicht tijdens alle fases van het bouwproces zorgt ervoor dat het opgeleverde project aan de kwaliteit voldoet zoals overeengekomen. Zo bent u verzekerd van een gebouw van waarde voor de opdrachtgever én de bewoners of gebruikers.

De meerwaarde bewaken

Echte waarde van een huisvestingsproject zit hem niet alleen in het financiële aspect (de investering en exploitatie), maar juist ook in het maatschappelijke en menselijke aspect. Oftewel, de toegevoegde waarde die het gebouw de gebruikers en betrokkenen biedt. De toezichthouders van SBM bewaken deze meerwaarde in alle processen die het bouwproject doorloopt. Bovendien beschikken zij over technische kennis en ervaring die noodzakelijk is om te beoordelen of alles volgens wens en afspraak wordt uitgevoerd.

De toezichthouders van SBM

De toezichthouders van SBM zorgen voor:

  • Scherpe controles
  • Voortdurende bewaking van de tijdsplanning
  • Adequaat toezicht op de kwaliteit van de uitvoering


Zij vormen de schakel tussen de opdrachtgever, bouwprojectmanager of directievoerder en de bouwpartners.

Toezicht uitbesteden?

Naast toezicht op nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten, bent u bij SBM aan het juiste adres voor toezicht op het gebied van vastgoedbeheer en huisvestingsmanagement. Bent u van plan toezicht (gedeeltelijk) uit te besteden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag meer informatie over directievoering door SBM? Of heeft u behoefte aan andere ondersteuning op het gebied van bouwmanagement? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij maken graag kennis en bespreken uw wensen; vanzelfsprekend zonder verdere verplichtingen. Lees ook meer over onze organisatie.

 

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring