BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Aanbestedingen en contractvorming

Bepaal uw aanbestedingsstrategie.

Strategie bepalen en partners selecteren

Een belangrijke stap binnen huisvestingsmanagement is het bepalen van de aanbestedingsstrategie en het zorgvuldig selecteren van uw partners. Hiervoor is kennis over de Wet- en regelgeving met betrekking tot het aanbesteden van diensten, werken en leveringen noodzakelijk. Daarnaast bestaan er diverse traditionele en geïntegreerde contractvormen (DBFMO) waaruit gekozen kan worden om de strategie te kunnen bepalen. De adviseurs van SBM Groep ondersteunen opdrachtgevers in dit proces en vele andere onderdelen op het gebied van huisvestingsmanagement.

Waarom kiezen voor SBM?

Wij beschikken over ruime ervaring in het (Europees) aanbesteden en inkopen van diensten en werken. Daarnaast hebben wij veel ervaring met diverse contractvormen. Onze (juridisch) adviseurs zijn goed op de hoogte van de Aanbestedingswet, kennen de contractvormen en brengen de mogelijkheden in beeld om uw inkoop- en aanbestedingsbeleid hierop af te stemmen. Als u voor ons kiest, kunt u rekenen op:

  • Gedegen en onderbouwd advies conform wet- en regelgeving
  • Een overkoepelende visie


We overzien het hele vastgoedtraject, van strategie tot het daadwerkelijke onderhoud van huisvesting. Lees meer over SBM Groep en welke meerwaarde wij leveren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een aanbestedingsstrategie en waar u rekening me moet houden? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring