BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP)

Stuur doelgericht en doelmatig op het onderhoud van uw huisvesting.

Opstellen van meerjaren onderhoudsplanning (MJOP)

Als u doelgericht wilt sturen op het onderhoud van uw huisvesting, dan is een meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) wenselijk. Voor het opstellen van zo’n plan is het onder andere van belang dat de staat van onderhoud van het gebouw en de gebouwinstallaties inzichtelijk is.

Wat u verder moet weten

Naast het inzicht in de huidige staat, wilt u weten welke kosten u moet maken om het in de gewenste staat te brengen en te behouden. Wij beschikken over vastgoedinspecteurs die conditiemetingen uitvoeren volgens de NEN 2767. Door deze objectieve en uniforme methodiek verkrijgt u inzicht in de kwaliteit van het onderhoud en de kosten.

Sturing aan uw onderhoudsactiviteiten

In het meerjaren onderhoudsplan worden de uit te voeren werkzaamheden en kosten worden over meerdere jaren in beeld gebracht. Uit de data die gegenereerd wordt door uitvoeren van de NEN 2767 inspecties filteren wij managementinformatie die u inzicht geven in de verschillende kostensoorten. Hiermee kunt u mede sturing geven aan uw onderhoudsactiviteiten.

Meer weten over onze meerjaren onderhoudsplanning (MJOP)

Wilt u meer weten over een MJOP? Bent u van plan een onderhoudsplan op te stellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring