BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Risicomanagement

Inzicht in alle risico’s.

Risicomanagement in concrete vorm

SBM beschikt over ruime ervaring in het risicomanagement van projecten. Op praktische wijze helpen wij u risicomanagement voor uw huisvestingsproject concreet te maken. 

Systematisch – nu en later

Een systematische aanpak voor risicomanagement is van grote waarde voor uw huisvestingsproject. Het houdt niet op bij de bouw van een pand, maar vormt - samen met vastgoedinformatiemanagement - een structureel onderdeel waar vastgoedeigenaren en beheerders mee te maken hebben. Logischerwijs wilt u in een zo vroeg mogelijk stadium inzicht in de risico’s van uw project en hiervoor tijdig de juiste maatregelen inzetten. Risicomanagement stelt u in staat om proactief te handelen.

De meerwaarde van SBM

We hebben voor het risicomanagement bij huisvestingsprojecten generieke modellen ontwikkeld, gebaseerd op geëigende methoden, die al in de initiatieffase van projecten worden ingezet. In samenwerking met u en overige betrokken partners in het proces inventariseren en prioriteren wij de risico’s zodat vroegtijdig de juiste beheersmaatregelen getroffen worden.

Meer informatie risicomanagement

Samen met u gaan we op zoek naar de beste methode. Neem voor meer informatie over risicomanagement en onze andere diensten contact met ons op.

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring