BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Vastgoedinformatiemanagement (gebouwdossier)

U wilt beschikken over de juiste managementinformatie waarop u uw vastgoedbeslissingen kunt baseren.

Inzicht hebben in uw verplichtingen als gebouweigenaar, -beheerder of -gebruiker en de prestaties kennen van uw portefeuille of een object in het bijzonder.

In de praktijk blijkt vaak dat vastgoedinformatie moeilijk is te managen. Want welke informatie is relevant? En welke informatie is er nodig om aan de geldende wetten en regels te voldoen? Daarnaast is veel gebouwkennis, -inzicht en -documentatie vaak  versnippert in de organisatie aanwezig, niet meer actueel of ontbreekt. Resultaat: wanneer documenten benodigd zijn kost het onnodig veel tijd om deze op te speuren of op te vragen.

SBM ziet het managen van vastgoedinformatie als een belangrijke opmaat richting het professionaliseren van de vastgoedorganisatie. Gebouwbeheerders zijn toe aan duidelijkheid over de verantwoordelijkheden (vanuit o.a. wet- en regelgeving) die zij dragen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Maar ook verzekeraars verwachten in toenemende mate 'compliance' (bewijslast bij verzekerde) voor zij overgaan tot uitkeren van gelden na calamiteiten.

Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van de benodigde én relevante documenten die nodig zijn voor verantwoord en efficiënt beheren van gebouwen. Tevens kunnen we u adviseren bij het zoeken naar een voor u geschikt (ICT-)middel om uw documentatie te borgen en orderen en de activiteiten te bewaken. Ook bij het inrichten en vullen van uw gebouwdossier zijn wij u graag van dienst.

Een compleet gebouwdossier; waarom ook alweer? 

redenen gebouwdossier

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring