BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

OlmenEs, Appelscha

OlmenEs in Appelscha is een woon- en werkgemeenschap op antroposofische grondslag voor mensen met een verstandelijke handicap.

Op het terrein van OlmenEs bevinden zich een groot aantal woon- en werkgebouwen die de gemeenschap zo goed mogelijk faciliteren. Op het gebied van het vastgoed beschikt OlmenEs over een lange termijn huisvestingsplan waarin de ontwikkelingen in relatie tot het vastgoed voor de toekomst zijn opgenomen.

SBM heeft in samenwerking met OlmenEs een stappenplan opgezet om de gebouwen op haar terrein in kaart te brengen en daaraan een vertaling van het noodzakelijke onderhoud voor de komende jaren te koppelen. Met een door SBM opgesteld budgetplan beschikt OlmenEs over een goed onderbouwd en praktisch sturingsmiddel, gericht op het onderhoud en de onderhoudskosten voor al haar vastgoed. Door de opzet van het plan kan het tevens worden ingezet als uitvoeringsinstrument waardoor het een grote meerwaarde heeft voor OlmenEs.

De toegevoegde waarde van SBM bestond uit het professioneel ondersteunen van OlmenEs inzake het vastgoed. Door de onafhankelijke positie van SBM is het mogelijk als verlengstuk voor de opdrachtgever op te treden en deze met raad en daad bij te staan op het gebied van al haar vastgoedvraagstukken zowel op strategisch als operationeel niveau.

opdrachtgever
OlmenEs, Appelscha

diensten SBM
- inspectie vastgoed
- opstellen budgetplan voor lange termijn

inspecteur
Bert Beulenkamp

fasen
planontwerp
ondersteuning bij uitvoering

periode
2007 - heden

oppervlakte
ca. 10.000 m² b.v.o.Bert Beulenkamp

inspecteur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring