BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Vastgoedmanagement De Waerdenborch, Holten en Goor

De Waerdenborch is een openbare scholengemeenschap voor VWO, HAVO en VMBO met de hoofdvestiging in Holten en een nevenvestiging in Goor.

Met het oog op de toekomstige uitgaven voor het gebouwenonderhoud is SBM gevraagd door De Waerdenborch om een bouwkundig en installatietechnisch meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op te stellen. In samenwerking met de opdrachtgever heeft SBM  het wensen/eisenpakket voor het meerjarenplan opgesteld en werd de inrichting van het meerjarenplan vastgesteld.

De werkwijze van SBM met betrekking tot de opzet en de uitvoering van de meerjaren onderhoudsplannen was gericht op het behoud van de waarde van het plan. Het plan vormde de basis van waaruit de operationele uitvoering van het onderhoud kon worden verricht. Werkzaamheden en wijzigingen die in de loop van het jaar werden uitgevoerd zijn door SBM in het plan verwerkt. De opdrachtgever beschikt hierdoor jaarlijks over een actueel plan, van waaruit zowel financiële als technische informatie gehaald kan worden.

Aan de hand van zoveel mogelijk bestaande informatie en technische tekeningen, aangevuld met een bouwkundige en installatietechnische nulmeting ter plaatse, werd in samenspraak met de opdrachtgever het plan ingericht. SBM werkt met Planon software voor het opstellen van de plannen.

Naast bouwkundige aspecten werden de gebouwgebonden installaties opgenomen, zoals verwarming, ventilatie, koeling, automatische deuren, liften etc. De door de opdrachtgever afgesloten meerjaren contracten met leveranciers worden geregistreerd waarmee een overzichtelijk totaalbeeld gevormd wordt. Hierop kan de opdrachtgever sturing uitoefenen.

Voor het geplande onderhoud levert SBM ondersteuning in de voorbereidings-, realisatie- en opleveringsfase van de werkzaamheden.

opdrachtgever
De Waerdenborch, Holten

diensten SBM
- opstellen meerjaren onderhoudsplan

inspecteur
Bert Beulenkamp

fasen
gebruiksfase

periode
2007 - 2012

oppervlakte
ca. 15.000 m² b.v.o.

softwareondersteuning
Planon


Bert Beulenkamp

inspecteur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring