BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Publicaties

Renoveren of nieuwbouwen

Wanneer gebouwen aan het einde van hun levensduur zijn of wanneer een groot deel van de gebouwelementen technisch aan vervanging toe zijn, komen eigenaar en/of gebruiker voor de keuze te staan: renoveren of nieuwbouwen?

Lees verder ›

Verantwoord investeren in onderwijshuisvesting

Wanneer er door groei, krimp of vanuit strategische overwegingen, veranderingen binnen uw organisatie optreden, hebben deze veelal gevolgen voor uw onderwijshuisvesting. Nieuwbouw, verbouw of het afstoten van huisvesting behoren dan tot de mogelijkheden.

Lees verder ›

MJOP in breder perspectief

Een Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) is hét middel om inzicht te verschaffen in de onderhoudsactiviteiten die uitgevoerd dienen te worden en in welk tijdsbestek dit moet gebeuren. Maar naast de technische invalshoek gebruiken wij de data uit de MJOP’s ook voor bedrijfskundige vraagstukken. We beschouwen hiermee de MJOP vanuit een breder perspectief.

Lees verder ›

Ontwikkelingen rondom de Warmtewet

Na jarenlang onderwerp van discussie te zijn geweest is sinds 1 januari 2014 de Warmtewet van kracht. Het doel van de Warmtewet is het beschermen van consumenten en (klein) zakelijke afnemers die zijn aangesloten op een collectieve warmtevoorziening.

Lees verder ›

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring