BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Bedrijfshuisvesting

Het bedrijfsleven kenmerkt zich meer dan ooit door haar dynamiek. De manier waarop wij wonen, werken en recreëren verandert snel.

Technologische ontwikkelingen maken plaats en tijd minder relevant, privé en zakelijk raken steeds meer met elkaar verweven. Deze dynamiek heeft impact op de wijze waarop gekeken moet worden naar bedrijfshuisvesting en commercieel vastgoed. Hoe zorgen wij ervoor dat uw kantoor, bedrijfs-, productie- of logistieke ruimte aanpasbaar blijft aan de veranderende omgeving en wensen: doelmatig, doelgericht en kostenefficiënt. Welke winkelconcepten spelen in op de kansen en bedreigingen die het ‘thuiswinkelen’ met zich meebrengen en hoe kunnen wij een commerciële ontwikkeling hierop afstemmen?

Wij beschikken over ruime kennis en ervaring om u van het juiste advies te voorzien bij dergelijke vraagstukken. Of het nu gaat om het (her)ontwikkelen, herbestemmen, realiseren en beheren van huisvesting ten behoeve van uw organisatie of om het ontwikkelen van commercieel vastgoed. SBM helpt u in iedere fase de juiste keuzes te maken.

Wilt u weten wat SBM voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs. 

Actualiteiten & Publicaties
in sector Bedrijfshuisvesting

Jeroen Huiskes

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring