BOUW- EN
VASTGOEDMANAGERS

U bevindt zich hier:

Zorghuisvesting

De zorgsector heeft te maken met elkaar snel opvolgende veranderingen. De bezuinigingen in de zorg, zoals bijvoorbeeld het scheiden van wonen en zorg, hebben gevolgen voor de organisatiestrategie. Daarnaast hebben zorgorganisaties te maken met de toegenomen vraag naar transparantie in kwaliteit en kosten, marktwerking, fusies en overnames. Deze dynamiek staat aan de vooravond van het vergrijzingsvraagstuk. Het dwingt de sector te transformeren van een aanbodgestuurde naar een vraaggestuurde organisatie. De transitie is inmiddels in volle gang.

Deze dynamiek heeft impact op het zorgproces. Keuzes die worden gemaakt om in te spelen op de veranderende omstandigheden, hebben gevolgen voor de inzet van de bedrijfsmiddelen. SBM ziet zorghuisvesting als belangrijk bedrijfsmiddel dat een bijdrage moet leveren aan het realiseren van de organisatiedoelen. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het vertalen van de organisatiestrategie naar de vastgoedstrategie. Daarbij zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw vastgoedportefeuille functioneel, financieel en technisch vitaal blijft in elke fase van de vastgoedcyclus.

Of het nu gaat om het managen van uw vastgoedportefeuille, het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw- of verbouwplannen of het beheer en onderhoud van uw gebouwen, wij helpen u in iedere fase de juiste keuzes te maken.

Wilt u weten wat SBM voor u kan betekenen neem dan nu contact op met één van onze adviseurs. 

Actualiteiten & Publicaties
in sector Zorghuisvesting

Margot Wolbers

adviseur

NEEM CONTACT OP

Wij creëren
huisvesting van waarde

Vestiging Almelo

Hofstraat 79
7607 AC Almelo
Postbus 665  7600 AR Almelo

tel: 0546 - 85 19 19
mail: info@sbm-groep.nl

Route naar Almelo >

Vestiging Apeldoorn

Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2024 - SBM Bouw- en vastgoedmanagers B.V. - KvK-nummer 06090607

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring